+36 (30) 479 9882

Ingatlan bérbeadás

 

Az ingatlanokat mindenki ismeri, körül vesznek minket, kézzel foghatóak.
Tudjuk, hogy értékesek, és tudjuk, hogy igen borsos árat kell fizetni egy albérletért, vagy irodabérletért.
Tudjuk, hogy manapság jó befektetés ingatlant hosszú távra bérbeadni és tudjuk, hogy elég nagy kereslet is van rá.
Saját ingatlanunk bérbeadása nagy feladat, kezdve a jó minőségű hirdetések elkészítésétől, az érdeklődők tájékoztatásán és a lakás bemutatásán át a bérleti szerződés elkészítéséig.


* * * Mi ebben tudunk segíteni. * * * főként ingatlanok bérbeadásával foglalkozunk
Levesszük válláról ezt az időigényes, összetett feladatot, szakmai tapasztalatunkkal közreműködünk a folyamat teljes levezénylésében.

Segítünk ingatlanát a lehető legrövidebb időn belül a piacon elérhető legmagasabb áron, az elképzelésének megfelelően, hosszú távra bérbeadni!

  • az első személyes találkozásunknál felvesszük, megbeszéljük az ingatlan pontos paramétereit, saját fotókat készítünk
  • a Bérbeadóknak tanácsot adunk az árazásban és felmérjük a leendő Bérlő/k felé támasztott igényeit a pontosabb tájékoztatás és a megfelelő Bérlő megtalálása érdekében, így kiszűrve a felesleges köröket
  • elkészítjük a pontos marketing stratégiát, hirdetési csomagot, mely kiajánlásra kerül Ügyfeleink részére
  • az ingatlant mindig személyesen mi mutatja be, Önnel együtt
  • a Bérlő jelölteknél segítünk a kiválasztásban
  • irányítjuk az alkufolyamatot
  • és igény esetén elkészítjük a bérleti szerződést, mely mindkét fél felmerülő igényeit/észrevételeit összehangolva készül el, ezzel lezárva a sikeres közvetítést


ELŐNY

  1. Tulajdonosként nem kell az Ügyfelek megszűrésével foglalkoznia, sok éves tapasztalatunk alapján már csak olyan komoly érdeklődőket viszünk Önnek, akiknek minden feltétel alapján megfelel ingatlana.
  2. Bérlőként megkapja Tőlünk a pontos tájékoztatást a kiszemelt/kiajánlott ingatlanról, így a megtekintés már gördülékenyen zajlik. Igényei megadásával, kérésére, segítségként csak olyan lakásokat küldünk, amelyek biztosan közelítenek elképzeléséhez, ezzel megkönnyítve a lakáskeresést.

 

​Valamint rendelkezünk minden olyan aktuális és ingatlanjogász által ellenőrzött nyomtatvánnyal/dokumentummal, melyekre a sikeres és gördülékeny bérbeadás során szükség lehet.

 

Amiben még segíteni tudunk bérbeadásnál:
- közjegyző (nem lenne feladatunk, de plusz szolgáltatásként bérbeadásnál segítünk az időpont leszervezésében, ennek díját bérbeadó, vagy bérbeadó és bérlő 50-50 %-ban állják)
- ügyvéd

 

Várjuk érdeklődését/ m e g b íz á s á t !

 

Közvetítői szolgáltatásunk kereső Ügyfeleinknek INGYENES.